Back to Top@ nak pergi atas balik yeee uhacks ulwan @ Twitter
| 2 comments ]






aduh..penat kan belajar kt university kan??
lebih2 lagi pelajar universiti macam kitarong ..kau dan aku..
korang nak tak percutian percuma ye saya cakap percuma ke sebuah persidangan di kuala lumpur sambil makan dan menjamu selera??
keselurahannye berharga tidak kurang USD2500 atau RM8000 lebih..
nak tahu caranyee..masuk la dalam link di bawah sini tersebut...
best taw x...ramai yang dah layak..anda bila lak??
saya nak tolong sebarkan peluang keemasan ni kt orang lain agar setiap orang ada peluang masing2..relaks..peluang ini bukan datang sekali..ape lagi..cepatlaa..masuk dalam link ini untuk tahu lebih lanjut

http://youthsays.com/seachange/go/HtF



untuk lebih lanjut mengenai penganjur iaitu youthsays dari blog facebook dy.

YouthSays | Malaysia's Largest Youth Opinion Community
Category:
Organizations - Community Organizations
Description:
Everyday, you say something.

You SMS, chat online, and talk to your friends and family.

What if your say makes changes in society, products, and people around you?

What if you got rewarded for your say?

With YouthSays, every young Malaysian will have this power.

Young Malaysians, One Voice!

YouthSays is a community of youths who dedicate valuable time to voice out opinions, make a collective difference, and get rewarded.

This community is founded on the belief that there is strength in numbers and standing up to voice out can make a difference in our country.

Any Malaysian below the age of 35 can sign up to be part of the YouthSays community

You can signup at
There is no joining fee. Membership is FREE.

Get paid for your opinion, influence society, businesses and the government now! (read less)
Everyday, you say something.

You SMS, chat online, and talk to your friends and family.

What if your say makes changes in society, products, and people around you?

What if you got rewarded for your say?

With YouthSays, every young Malaysian will have this power.

Young Malaysians, One Voice!

YouthSays is a community of youths who dedicate valuable time to voice out opinions, make a collective difference, and get rewarded.

masuk2 free aje..rugi tak masuk jom2..
nak tngk masuk je http://youthsays.com/seachange/go/HtF
dan daftar free je...;)

dari saya ahmad ulwan melaporkan dari uia gombak

2 comments

Atiqah said... @ November 7, 2009 at 7:39 AM

i join this too..but i didnt know we can blog about this..

si penunggu subuh said... @ November 7, 2009 at 9:49 PM

haha..actually..ini mainly untuk bg pendapat youth je atiqah..ok2 la.walaupun pengunjung x ramai tapi xsalah kita mencuba betul x??hee

Post a Comment